U bent hier: Winkel>Winkel
deco home wesseldijk winkel gorssel deco home wesseldijk behang

Onze winkel

Ons assortiment bestaat uit de volgende producten.

Verf en verfartikelen: U treft bij ons een ruim assortiment verf en verfproducten aan, zowel professioneel als doe-het-zelf, van bekende merken als: Sigma, Sikkens, Histor, Histor One, Wyzonol, Rambo, Trae Lyx, Motip spuitbussen, Hammarite, Avis en niet te vergeten onze eigen merken Deco Home en Dímago. Nieuw zijn de matte verfen en muurverfen Dimago New Traditionals en Histor One met een kalkmatte uitstraling. Er staan mengmachines van Sigma en Sikkens voor u klaar om iedere gewenste kleur voor u te kunnen mengen.

En..u mag ons professionele advies niet missen!!

Ook schoolbordenverf en betonverf kan gemengd worden in elke gewenste kleur.

Nieuw: Kinderbehang en stoffencollectie "Lollipop" van het merk Casamance.

Behang: Keus uit meer dan 100 boeken van o.a. de merken Eijffinger, Pip, Onszelf, Sanderson, Sandberg, Esta, Arte, Sanders&Sanders, Origin, York, Romo, Villa Nova, Casamance en vele andere merken. Ook leveren wij glasweefsel en vliesbehang.

Gordijnstoffen: Een ruime keus gordijnstoffen vindt u in ons assortiment. Van o.a. de merken: Eijffinger, Arte, Kobé, John & Henri's, Chivasso, Your Edition en onze eigen stoffenlijn Dímago. De Gordijnstoffen kunnen in ons atelier worden geconfectioneerd en onze stoffeerder wil ze graag bij u thuis komen plaatsen. U kunt kiezen of u uw gordijnen aan een rail wilt hangen of decoratief met ringen of zeilringen aan een gordijnroede.

Binnenzonwering: Merken: B&C en Luxaflex. Rolgordijnen, Vouwgordijnen, Plissé gordijnen, Horizontale- en Verticale Jaloezieën, Paneelgordijnen het is allemaal geen probleem. In onze winkel kunt u diverse modellen komen bekijken. Wij bieden een ruime keus in verschillende typen en kleuren. Ook voor Velux dakramen bieden wij alle mogelijkheden.

Tapijt, Laminaat, Marmoleum en Vinyl: Voor de vloeren in uw woning of bedrijfsruimte bieden wij een ruime keus in tapijt van de merken: BeWe, Desso, Bonaparte, Willard en sisal en zeegras van het merk Hamat. Laminaat van het merk Quick Step. Marmoleum, Metroflor en vinyl, Inclusief de bijbehorende ondervloeren. Onze stoffeerder staat altijd voor u klaar om het bij u thuis te leveren en te leggen.

Karpetten: Ruim assortiment trendy karpetten van Kapri. Te leveren in een aantal standaardmaten en op maat gemaakt.

Deurmatten: Alle deurmatten zijn op maat te leveren, ook zijn er standaardmaten.

Tafelzeil en plakfolie: Pip- achtige en andere super leuke dessins. Ook statisch raamfolie.

Onder het genot van een kopje koffie kunt u vrijblijvend een kijkje komen nemen.

Ook voor diverse adviezen betreffende kleur e.d. staan wij graag voor u klaar.

 • Deco Home Wesseldijk
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  De afdeling schilderwerken is de gehele week geopend en bereikbaar op 0575-492788.

 • Deco Home Wesseldijk

  Hoofdstraat 44
  7213 CX Gorssel
  Telefoon (0575) 49 27 88
  Fax (0575) 49 28 16
  E-mail info@decohomewesseldijk.nl

 • Nieuwsbrief

  Abonneer je op onze e-mail
  nieuwsbrief

  Aanmelden
 • Volg ons via

BACK TO TOP